Hokejový turnaj


V sobotu 15.decembra 2018 sa u nás v Detve na zimnom štadióne uskutočnil hokejový turnaj 3.ročníkov. Posledný tento rok a naši mladí bombardéri nezostali nič dlžní svojej povesti a vynikajúcej forme od začiatku sezóny.
Po dvoch víťazstvách nad Zvolenom, víťazstvom nad Breznom a Veľkým Krtíšom zakončili domáci turnaj bez prehry. Opäť raz to bol kolektívny výkon, ktorý nás zdobí už dlhú dobu s podporou vynikajúcej brankárky, ktorá neraz privádzala svojimi krásnymi zákrokmi do zúfalstva súperov a vyslúžila si potlesk nejedného diváka.

Tréneri by sa chceli v prvom rade poďakovať našim nádejám k tvrdej práci počas tréningov, ktoré prinieslo svoje ovocie v ich ďalšom napredovaní.
Ďakujeme hráčom, že sme mohli takto úspešne zakončiť rok 2018 a rodičom za podporu, keď aj vy obetujete veľa času na spoločnej ceste výchovy našich nádejí

Taktiež ďakujeme aj mestu Detva ktoré sa finančne spolu podieľa na športových projektoch CVČ Trend ktoré hokejistov zastrešuje. Cieľom CVČ Trend je motivovať miestne deti, aby sa aktívne zapájali do športových aktivít, podporiť ich v ich túžbe stať sa profesionálnymi športovcami a uľahčiť rodičom náklady s tým spojené.