DEŇ NÁDEJE PRE DETI Z CENTIER VOĽŇÉHO ČASU

1.6. sa oslavuje Deň detí…Centrum voľného času Trend Detva vyhlásilo celoslovenské podujatie pre všetky Centrá voľného času s názvom Deň nádeje pre deti z Centier, aby v rámci svojich organizovaných podujatí na oslavu Dňa detí vypustili v rovnakom čase o 16,00 sedem modrých balónov s nápisom CENTRUM. Tieto mali symbolizovať jednotné zmýšľanie všetkých Centier voľného času, ktoré aj takýmto spôsobom chcú upozorniť na dôležitosť a opodstatnenie týchto zariadení. Tieto svojou ponukou vypĺňajú zmysluplne voľný čas nielen deťom, mládeži, ale aj ich rodičom.
V „našom“ Centre voľného času sedem modrých balónov vypustilo sedem deťúreniec, ktoré sa zúčastnili oslavy Dňa detí. Táto sa niesla v hokejovom duchu ešte doznievajúcich Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji, na ktorých si „naši“ chlapci vybojovali strieborné medaily. Pre deti sme mali pripravené športovo-zábavné aktivity a súťažnú dráhu, všetko ladené „hokejovo“. Bohužiaľ pre nepriaznivé počasie sme museli od niektorých aktivít upustiť, nakoľko sme sa museli presunúť do budovy CVČ, taktiež sme boli nútení odvolať Hasičov a Nafukovací hrad. Celé naše podujatie prišli podporiť aj extraligoví hráči A-tímu Banská Bystrica. Tešili sme sa aj na Janka Laca najlepšieho brankára Majstrovstiev, ten však musel uprednostniť dôležitejšie rokovanie.
Všetci, ktorí by však mali záujem ho stretnúť môžu tak učiniť 7.6. na Námestí SNP vo Zvolene o 13,00, kde podporí svojou účasťou podujatie DETI NA HOKEJ, ktoré organizuje HKM Zvolen v spolupráci s CVČ Trend. Dokonca ho môžete stretnúť aj v Detve 30.6. na Guľáš – majstrovi v Olympe.

Ostáva už len rozlúčiť sa športovým pozdravom, ŠPORTU ZDAR A CENTRÁM VOĽNÉHO ČASU ZVLÁŠŤ !

Miroslava Lenďáková